شعار همیشگی ما مشتری مداری و کسب رضایت شما عزیزان می باشد
دوست گرامی سلام.برای مشاهده توضیحات کامل محصول دانلودی|| تحقیق دوغ كره در تهیه نوشیدنیهای تخمیری || روی دکمه ادامه مطلب کلیک فرمایید

چكیده دوغ كره محصول جانبی فرآیند كره زنی است كه به دو صورت شیرین و ترش وجود دارد كه از نظر ارزش غذایی و تركیب شیمیایی، واجد كلیه مواد جامد شیر به استثناء چربی می باشد دراین تحقیق سعی برآن است كه از دوغ كره، در تهیه نوشیدنیهای تخمیری استفاده گردد بنابر تحقیقات دانشمندان و محققین كشورهای پیشرفته، خصو


ادامه مطلب