با آرزوی بهترینها برای شما عزیزان

با سلام حضور مشتریان گرامی.شما به صفحه اختصاصی تحقیق پیرامون كنسرو سازی وارد شده اید.برای مشاهده توضیحات کامل روی دکمه توضیحات بیشتر کلیک کنید.

تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام لوبیا چیتی برای تهیه كنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشك باشد ، جهت بدست آوردن محصول با كیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است بسته به مح


ادامه مطلب